18.6.09

post-it: σε μισώ πολυ (14pts)

Σου φύλαξα λίγη χαλασμένη πουτίγκα στο ψυγείο. Την είχε πετάξει η μαμά αλλά την πήρα απ' τα σκουπίδια και την καθάρισα, μην ανησυχείς.
Σε έπαιρνε ο αντζέντης σου κατά το μεσημέρι και σε ζητούσε για μια πολύ σημαντική οντισιόν σήμερα. Σε έπαιρνα από τότε τηλέφωνο να σου το πω αλλά το' χες κλειστό. Ίσως πάλι και να παιρνα στον παλιό σου αριθμό που είχε χαλάσει η sim του σ' εκείνο το ταξίδι μας στη Χαλκιδική, όταν σ' έσπρωξα καταλάθος μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου που μέναμε.
Συγχώρα με που έβαψα όλους τους τοίχους του σπιτιού πορτοκαλιούς. Ξέχασα πως μισάς αυτό το χρώμα.
Θυμάσαι την αγαπημένη σου σειρά που την έγραψες στο βίντεο να τη δεις; Έγραψα πάνω καταλάθος μια εκπομπή μαγειρικής για να τη δει η μαμά να μας φτιάξει τη συνταγή αύριο. Γαρίδες φουαγκρά, αν και τώρα θυμάμαι πως έχεις αλλεργια στα θαλασσινα.
Θυμήθηκα πως είναι τα γενέθλια σου σε λίγες μέρες και πήρα να σου χάρισω ένα δηλητηριώδη κισσό και ένα μικρό διαβολάκι της Ταζμανίας. Σου γραψα και κάρτα:
"Είναι τόσο χαριτωμένο όταν κοιμάται. Προσεχε μονάχα να το ταίζεις καλά. Είμαι σιγουρος όμως πως και να μην το ταίζεις, κάτι θα βρει να φάει."
Σε μισώ πολύ..

No comments:

Post a Comment